Alles wat je echt moet weten over de beste horeca koelkast

Mogelijks één van de belangrijkste apparaten waar je in je horecazaak gebruik van zal maken is een zogenaamde horeca koelkast. Het spreekt immers voor zich dat er in elke zaak heel wat verschillende voedingswaren zijn terug te vinden die koel gehouden dienen te worden. Niet alleen is het van zeer groot belang dat deze voedingswaren op de gewenste temperatuur kunnen worden gehouden, daarnaast dien je er ook nog eens aandacht aan te besteden dat dit op een zo hygiënisch mogelijke manier moet gebeuren. Heb jij er nog niet voor gekozen om een bepaalde koelkast te kopen voor in je horecazaak, maar sta je nu wel op het punt om dit te doen? Dan is het zeker de moeite waard om je even te verdiepen in de informatie die je hieronder aantreft.

Waar rekening mee houden bij een horeca koelkast kopen?

Er zijn bij een horeca koelkast kopen best wel een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden. Enkele factoren waar je altijd rekening mee zal willen houden zijn de volgende:

  1. Over welke capaciteit moet de horeca koelkast beschikken?
  2. Hoe energiezuinig moet het exemplaar van je keuze zijn? 
  3. Wil je graag een grote koelkast of bijvoorbeeld een minibar? 
  4. Over welk type koeling dient de koelkast te beschikken? 

De bovenstaande vier aandachtspunten zijn natuurlijk lang niet alles. Er zijn dan ook nog heel wat andere zaken ook waar je aandacht aan dient te besteden bij het kopen van een koelkast om gebruik van te maken in je horecazaak. Toch geven deze je reeds een goede indruk van waar allemaal bij stil te blijven staan. In ieder geval zal je even de nodige moeite moeten doen om kennis te maken met de verschillende soorten horeca koelkasten die er allemaal bestaan.

Een horeca koelkast kopen met glazen deur of niet?

Een zeer belangrijke vraag die vaak opduikt heeft betrekking tot het al dan niet kopen van een horeca koelkast met glazen deur. Hier zijn zowel voor- als nadelen aan verbonden. De aanwezigheid van een glazen deur zorgt er in eerste instantie voor dat je perfect zal kunnen zien van buitenaf wat er allemaal in de koelkast aanwezig is. Dat is vooral interessant wanneer de koelkast zich bijvoorbeeld achter de bar bevindt. Echter is er ook een nadeel aan verbonden. Het is immers zo dat een horeca koelkast voorzien van een glazen deur erom bekend staat over een aanzienlijk groter energieverbruik te beschikken. Dat is het gevolg van het feit dat een dergelijke deur niet zo goed isoleert in vergelijking met andere, echte koelkastdeuren. 

Vergelijk even de verschillende horeca koelkasten die er bestaan

Door de jaren heen werden er op de markt heel wat verschillende horeca koelkasten geïntroduceerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat de keuze tegenwoordig nog nooit eerder zo groot is geweest. Dat is enerzijds positief, maar anderzijds brengt dit ook de nodige problemen met zich mee. Het is namelijk zo dat veel potentiële kopers door de bomen het bos niet meer zien. Wil jij graag uitzoeken welke horeca koelkast nu het beste weet te voldoen aan jouw vooropgestelde verwachtingen? Dan is het interessant om daarvoor een vergelijking uit te voeren. Door vervolgens verschillende filters in te stellen op Horecarama.nl, zal je kunnen vaststellen dat je snel de horeca koelkast zal kunnen vinden die perfect al je verwachtingen zal weten in te lossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *