De goede ervaring achter het drinken van een Green Juice

green juice ervaring

Voedingssupplementen zijn al enige tijd in omloop. Ze worden tegenwoordig bijna overal verkocht. Daarbij verschilt de kwaliteit best wel tussen het ene en het andere merk. Zowel qua dosering als toegevoegde stoffen. Er is veel kaf tussen het koren. Als je echter wat tijd stopt in het vinden van de juiste voedingssupplementen, leveren ze je veel gezondheidsvoordelen op.

green juice ervaring

Persoonlijk houd ik me graag bezig met alles wat mijn gezondheid verbeteren kan en toch uit de pure natuur komt. Zo kwam ik uit bij Green Juice. Dit product werkt enorm! De resultaten voor lichaam en geest zijn ongelooflijk en ik deel jullie bij deze graag mijn Green Juice ervaring. Tot nu toe heb ik nog nooit een lekkere, gezonde, groene sap gedronken en ik heb er al verschillende geprobeerd. Deze poeder los je op in een drankje, smoothie of je bakt ze zelfs mee in pannenkoeken! Ik wilde de pure Green Juice ervaring, dus loste ik de eerste keer een beetje poeder op in water. Het was enkel om de pure smaken te proeven van de 26 ingrediënten. Ik heb het bij deze ene test gelaten.

Bij aanschaf van Green Juice krijg je een receptenboek. Daarin staat deze pure optie, maar hij wordt niet aangeraden. Nu snap ik waarom.

De tweede keer volgde ik een recept van een smoothie waar ik de poeder in oploste. Dat ging soepel en ik proefde er niets van. De dag erna moest ik de deur uit en loste ik de Green Juice op in kokoswater. Als het stilstaat zakt het naar de bodem. Even schudden voor gebruik en ook dat bleek geen probleem. Tot dan toe viel het me alles mee. Ik begon me energieker, fitter en alerter te voelen, zelfs zonder koffie! Ook mijn huid werd rustiger en begon meer te stralen. Ik voelde mijn gehele lichaam en geest opleven en verbeteren.

In het weekend verwende ik mezelf en gebruikte een recept om de poeder op te lossen in, jawel, pannenkoeken! Verrukkelijk! Ik merkte dat ik totaal geen moeite had om de poeder weg te krijgen, in welke variant dan ook. Het bijgeleverde receptenboek vond ik zeker een meerwaarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *