De leukste uitjes voor een vrijgezellenfeest

Je beste vriend of vriendin gaat trouwen en traditioneel gezien hoort daar een vrijgezellenfeest bij. Vlak voor de bruiloft plaatsvindt en je vriendin haar mooie grote maat trouwjurk aantrekt, moet er een feestje gevierd worden met de vriendinnengroep. Het is zogenaamd de laatste avond dat ze los kan gaan als ‘vrij’ persoon. Natuurlijk moet dat allemaal met een korreltje zout genomen worden, want een huwelijk betekent niet dat je leven voorbij is. Wat zijn de leukste uitjes om te doen met een vrijgezellenfeest?

Paintball

Wanneer je met een grote groep iets wil organiseren, is het leuk om te gaan paintballen. Vaak kan je dat pas reserveren als je groep uit een bepaalde hoeveelheid mensen bestaat. Met een vrijgezellenfeest ben je al snel met een grote groep mensen. De hele middag kan je plezier beleven door elkaar te beschieten met verfballetjes. Je bent ook nog eens lekker actief bezig. Als je het vrijgezellenfeest vlak voor de bruiloft plant, is het misschien niet een heel goed idee om te gaan paintballen. De verfballetjes kunnen lelijke blauwe plekken veroorzaken en de bruid wil vast niet vol blauwe plekken op haar bruiloft verschijnen.

Kroegentocht

Het klinkt misschien als iets clichés, maar veel uitjes eindigen vaak in een kroegentocht. Er is niks zo gezellig als met je vrienden wat drankjes drinken en lekker dansen op leuke muziek. Als je het eens iets vernieuwend wil maken, kan je naar een stad gaan waar je nog nooit bent geweest. Boek bijvoorbeeld een weekendje Maastricht, Groningen, Amsterdam of welke andere stad dan ook. Daar ontdek je nieuwe kroegjes en leer je nieuwe mensen kennen. Dat is toch anders dan uitgaan in dezelfde stad als waar je woont.

High wine

Zijn jullie allemaal niet zo avontuurlijk ingesteld maar houd je wel van een drankje en lekker eten? Dan is een high wine een leuke optie. Je hoeft dan weinig actiefs te doen. Je zit met elkaar aan tafel, je hebt alle tijd om goed met elkaar te kletsen en je krijgt ook nog eens lekker eten en lekkere wijnen voorgeschoteld. Klinkt als een ideale activiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *