Ga voor iets anders, kies voor Sinterklaaspakketten!

Ben jij nou op zoek naar iets anders? En je wilt je personeel belonen met iets leuks? Stel dan een leuk sinterklaas pakket samen!

Als je een sinterklaaspakket gaat vullen, kan je dit doen met veel verschillende soort snoepgoed. Tijdens de sinterklaas periode wordt er namelijk ook veel lekkers gegeten.

Er kunnen dus veel verschillende samenstellingen gemaakt worden bij de sinterklaaspakketten. Ga eerst na voor wie je het pakket gaat samenstellen. Je kan namelijk ook meerdere pakketten samenstellen, en dan kiezen aan wie je welk pakket gaat geven.

Je kan een pakket kopen of samenstellen hoe groot jij wilt, kijk hierbij naar budget. 

Sinterklaaspakketten

Vul het pakket met:

Je kan de pakketten heerlijk vullen en het er leuk uit laten zien. Kies voor chocoladeletters om het persoonlijker te maken, kies per persoon de voorletter en stel je pakket hierop samen. Hoe persoonlijker je iets maakt hoe meer het gewaardeerd wordt. Verder kan je de 

Sinterklaaspakketten vullen met de volgende dingen: 

  • Speculaas blijft altijd lekker en veel mensen vinden het lekker dus het is altijd goed om toe te voegen.
  • Kruidnoten, kies voor lekkere smaken. In de afgelopen tijd zijn er zoveel verschillende lekkere smaken, ga dus voor een lekkere smaak in plaats van de saaie normale!
  • Chocoladeletters: met chocoladeletters zit je altijd goed! Door de letters maak je het persoonlijk, dit wordt altijd op prijs gesteld.
  • Marsepein: sinterklaas staat bekend om zijn mooie creaties van marsepein. Voeg wat leuke creaties die bij het bedrijf of persoon passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *