Geen rijen aan de eettafels

Verandering van spijs doet eten! Het is goed om af en toe iets anders te doen. Of iets anders culinairs te proberen. Je te laten verrassen door verschillende keukens: zoals Italiaans of Spaans. En maak je niet druk om je plaats aan de eettafel bezet te houden: er is geen eettafel. 

Een keer wat anders doen. Dat kan met een walkingdinner. In plaats van standaard uiteten, waar je aan tafel schuift en je maaltijd van de kaart reciteert. Zoals ze bij evenementenorganisatie Kookers zeggen: “De lange eettafel, voor de vaste tafelschikking, laten we dit keer in de onze loods staan.” 

Geen vaste plekken

Nee niet enkel en alleen een eettafel, maar statafels en zithoekjes. Zitten is sowieso verleden tijd en ongezond. Je kent het tijdens een etentje: net op de verkeerde plek plaatsgenomen. Degene waarmee je eigenlijk wil praten, zit te ver van je af. Dat is met walkingdinner, dus verleden tijd. Terwijl je met familie, vrienden of collega’s staat de kletsen, brengt de bediening het ene na het andere gastronomische hoogstandje langs. Geen rijen zoals bij een buffet.

Met daarbij genoeg ruimte tussen de tafels is er volledige vrijheid. Als je wegloopt hoeft niemand jouw plekje bezet te houden. Aan een andere statafel stap je in en eet je de volgende ronde weer mee. 

SelfCooking

Overigens wordt het eten niet klaargemaakt in een afzonderlijke keuken. Nee je ziet wat er met je eten gebeurt; hoe het wordt bereid. Wanneer jij je gesprekken voert, zie je tegelijkertijd hoe de gerechten live klaar worden gemaakt

Kleine gerechten en goed gevuld

Een walkingdinner heeft als voordeel dat het voornamelijk om kleine gerechtjes gaat. Dus geen krapte bij de statafels. Een fijne ruime sfeer waar je op gemak je hapje kunt eten. Met een allround aanbod van internationale keukens ga je verzadigd naar huis.

Volledig op gemak je eetfeestje organiseren. En maak je geen zorgen over afwas of andere rompslomp. Het eten staat voor je klaar en wordt netjes afgeruimd.