Mobiele espressobar op locatie

Een mobiele espressobar huren kan een hoop betekenen voor je evenement. Of het nu gaat om een groot, zakelijk evenement in een afgehuurde locatie of juist een klein huis- of tuinfeestje met je vrienden of familie. Een mobiele espressobar huren ontzorgt jou in ieder geval van de koffie serveren. Je huurt een mobiele espressobar met barista en al. Dat betekent dat jij de koffie niet hoeft te zetten en je ook niet druk hoeft te maken over de hoeveelheid koffie die je in moet slaan. Dat is wel zo gemakkelijk. En reden genoeg om een mobiele espressobar te huren.

Barista’s

Een mobiele espressobar is meer dan een flexibele koffievoorraad. De barista’s van Coffee on Wheels hebben namelijk stuk voor stuk verstand van de koffie. Dat wil zeggen dat ze kennis hebben van het brandingsproces en de verschillende bonen. Natuurlijk zijn ze ook in staat een mooie kop koffie te serveren. En bovendien is een barista van Coffee on Wheels vriendelijk voor de gasten en voor jou. Het is dus meer dan alleen koffiezetten aan de lopende band. De barista’s staan klaar voor jou en je gasten met de mobiele espressobar.

De mobiele bar

Een mobiele espressobar huren kan op iedere locatie. De mobiele espressobar is namelijk op verschillende plekken in Nederland te vinden. Hij is niet voor niets mobiel, daarom kan deze naar jouw locatie komen. Het is een vrij kleine espressobar, waardoor het mogelijk is deze naar verschillende plaatsen te laten rijden. En het is ook nog een authentieke espressobar op wielen. Daardoor geef je nog een extra uitstraling aan je evenement. En als je dat juist niet wil, valt de mobiele espressobar niet eens zo op. Het is een wit barretje dat wat dat betreft weg kan vallen in het decor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *