Paintball vrijgezellenfeest: De allerbeste wraak!

Een paintball vrijgezellenfeest wordt meestal geboekt als een leuk en ontspannend uitje om de laatste dag als vrijgezel van een vriend of vriendin te vieren. Het is echter ook mogelijk om een paintball vrijgezellenfeest te boeken om jouw frustraties te kunnen botvieren, omdat jouw (beste) vriend, vriendin of familielid gaat trouwen. Grrr, hij/zij kon het gewoon niet laten.

Neem wraak met paintball!

Heeft één van jouw vrienden de vriendenkring verraden door toch te gaan trouwen, terwijl jullie nog zo hadden afgesproken om dat nooit te gaan doen? Dat kan hij toch niet maken? Dat is hoogverraad! Nu gaat het ook nog eens bij alle andere vriendinnen kriebelen en gaan ze ook een aanzoek verwachten. Of dacht jij altijd eerder te gaan trouwen, maar heeft jouw (beste) vriendin of zusje toch voorgedrongen? Wat het geval ook is, een paintball vrijgezellenfeest zal hem/haar leren!

2 manieren om wraak te nemen met paintball

Baalt de hele vriendengroep van de keuze van de aanstaande bruid of bruidegom om te gaan trouwen? Dan zullen jullie vooral genieten van de ‘bunnyhunt‘. Het slachtoffer is dan letterlijk ‘het haasje’. Hij/zij wordt in een hazenpakje gehesen, krijgt dan een paar minuten om zich in het bos te verstoppen en is dan overgeleverd aan de grillen van de rest van de groep. De ultieme manier om de verrader te grazen te nemen. Zoals altijd zullen er overlopers zijn die de kant van de verrader zullen kiezen en dan kan het paintball vrijgezellenfeest omslaan in een ‘titanenstrijd‘.

 Dan wordt het hard tegen hard en zal er maar één team de overwinning behalen. Nu maar hopen voor de aanstaande bruid of bruidegom dat hij/zij het paintball vrijgezellenfeest overleeft… Uiteraard wordt ervoor gezorgd, dat het slachtoffer weer heelhuids en toonbaar op de mooiste dag van zijn/haar leven zal verschijnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *