Populaire pizza’s van dit moment

delivery pizza

Zonder twijfel één van, al dan niet hét, populairste gerecht van de hele wereld: pizza. Pizza is heden ten dage letterlijk om elke hoe van de straat te vinden. Of je nu een diepvriespizza uit de supermarkt hebt, een delivery pizza van een pizzeria of een pizza uit een duur en chique restaurant; hij gaat er altijd wel in. In elk klein dorpje heb je wel een pizzatentje zitten en deze is dan ook niet meer weg te denken uit het moderne straatbeeld. Doordat pizza’s tegenwoordig in zoveel verschillende plaatsen te verkrijgen zijn, zijn er ook steeds meer soorten pizza op de markt. Je kan het tegenwoordig zo gek niet meer bedenken, pizza’s zijn er nou eenmaal in alle soorten en maten. Van ananas tot ansjovis, werkelijk waar alles kan op een pizza en het smaakt nog ook. Maar welke pizza’s zijn tegenwoordig nu echt het aller populairst onder de Nederlandse bevolking, zijn dit de klassieke pizza’s of de ‘modernere’ pizza’s met vele verschillende toppings? Daar zullen we vandaag achter komen in dit artikel?

delivery pizza

Pizza Margherita

Veruit de populairste delivery pizza is, en blijft waarschijnlijk voor altijd, de klassieke pizza Margherita. De pizza Margherita bevat alle basis ingrediënten die een pizza minimaal moet hebben, zonder deze ingrediënten heb je immers geen pizza. De ingrediënten waar we het dan over hebben zijn verse tomatensaus, kaas en zachte mozzarella. Simpeler en lekkerder dan dit kan haast niet.

Pizza Pepperoni

Naast de pizza Margherita is de klassieke pizza Pepperoni ook eentje die bij heel veel mensen goed in de smaak valt. De naam verklapt het al: Pepperoni is het belangrijkste ingrediënt van deze pizza. De scherpe smaak van de Pepperoni, in combinatie met verse tomatensaus en verse mozzarella zorgt voor een heerlijke smaaksensatie.

Pizza Shoarma

Een pizza waar je misschien niet direct aan denkt bij de meest populaire pizza’s is de pizza Shoarma. Shoarma boven op een pizza is niet iets wat je al jaren ziet en in Italië is ontdekt, het is echt een gerecht dat de afgelopen jaren veel aan populariteit heeft gewonnen. Ook de pizza Shoarma bevat naast het hoofd ingrediënt verse tomatensaus en mozzarella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *