Warsteiner fust voordelig bestellen?

Wil jij voor je horecazaak ook graag een premium pilsner op de tap hebben? Een lekker Duits bier, met een frisse en klein beetje bittere smaak? De Warsteiner fust is dan een uitkomst. Warsteiner wordt gezien als het champagne onder de bieren, inmiddels wordt het ook in meer dan 60 landen gedronken. Het bier komt uit Warstein, in Sauerland. Uiteraard komt daar ook de naam vandaan. Het bier wordt al 260 jaar gebrouwen door een familiebedrijf. Een Warsteiner fust is bij meerdere (online) horeca groothandels te koop, uiteraard zijn er prijsverschillen, maar de Warsteiner fust is in Nederland voordelig verkrijgbaar. Ideaal voor uw kroeg of restaurant!

Waarom een Warsteiner fust kopen?

Warsteiner bier is eigenlijk een heerlijk traditiegetrouw biertje. Het brouwen van Warsteiner begon in 1753 door de familie Cramer, uit Zuid-Duitsland. Waarbij in 1927 een mineraalwaterbron werd ontdekt, in de buurt. Deze mineraalwaterbron wordt sindsdien gebruikt en dat komt het bier nog meer ten goede. Het bier is dus echt historisch en wordt gemaakt van pure ingredienten, waarbij de eigen waterbron wel het hoogtepunt is. Het familiebedrijf koestert ook echt hun eigen bier en dat proef je. Het bier wordt echt gemaakt volgens het Reinheitsgebot. Wat inhoudt dat het volgens Duitse regeling wordt gemaakt, dit is ontstaan in 1516, in Beieren. De regeling houdt in dat bier dat wordt gebrouwen alleen bestaat uit: hop, gerst en water. Het bier mag dus geen gist, kruiden, gelatine of vruchten bevatten.

Verschil tussen Warsteiner en andere bieren

Warsteiner is echt nog volgens het Reinheitsgebot, daarnaast heeft het een iets meer bittere smaak, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Heineken of Amstel. Naast Warsteiner zijn er natuurlijk ook andere bekende Duitse bieren, zoals Beck’s, Krombacher en Bitburger.

Warsteiner heeft nu ook een merkcampagne gelanceerd; ‘Serious About Beer’. Waarin ze aankaarten dat zed hun bier op een serieuze en nauwkeurige manier brouwen. In de campagne komt ook tot uiting dat ze geen brouwers hebben, maar beergineers. Daarnaast hebben ze geen bierglas maar een Tulp. Hiermee willen ze er voor zorgen dat een Tulpglas het beste en lekkerste drinkt, met een druppelvanger rond de voet. Hierdoor kan de consument genieten van het allerbeste bier uit Duitsland – uiteraard volgens Warsteiner. In de campagne worden gedurende het gehele jaar bepaalde bieren van Warsteiner uitgelicht, zoals de Premium Pilsner, Radler, Winter bier en de Alkoholfrei. Warsteiner heeft zelfs een biergarten, met de merkcampagne, waarbij je alle stereotypen omtrent Duitsland en bier niet meekrijgt. In deze biergarten drink je bier dus uit een Tulpglas, op een mooi meubilair. Echt designvol en stijlvol. Warsteiner staat voor serieus gebrouwen en serieus genieten!

Wil je toch graag een ander biertje proberen? Ander bier inslaan voor jouw horecazaak? Dan zijn er nog genoeg alternatieven, zeker wanneer het gaat om voordelige fusten voor op de tap. Je kunt gaan voor de Duitse bieren, maar kunt ook genieten van een voordelig Heineken fust of Hertog Jan fust op de tap.